2021.10 breaking change for synology?

I’m facing a new issue since the upgrade to 2021.10

Seems to be related to synology

2021-10-06 21:08:38 WARNING (SyncWorker_0) [homeassistant.loader] We found a custom integration audiconnect which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant
2021-10-06 21:08:38 WARNING (SyncWorker_1) [homeassistant.loader] We found a custom integration spotcast which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant
2021-10-06 21:08:38 WARNING (SyncWorker_3) [homeassistant.loader] We found a custom integration ble_monitor which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant
2021-10-06 21:08:38 WARNING (SyncWorker_2) [homeassistant.loader] We found a custom integration hacs which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant
2021-10-06 21:08:38 WARNING (SyncWorker_1) [homeassistant.loader] We found a custom integration hpprinter which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant
2021-10-06 21:09:15 ERROR (MainThread) [homeassistant.config_entries] Error unloading entry DiskStation for binary_sensor
Traceback (most recent call last):
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/config_entries.py", line 443, in async_unload
result = await component.async_unload_entry(hass, self) # type: ignore
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/components/binary_sensor/__init__.py", line 154, in async_unload_entry
return await component.async_unload_entry(entry)
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/helpers/entity_component.py", line 181, in async_unload_entry
raise ValueError("Config entry was never loaded!")
ValueError: Config entry was never loaded!
2021-10-06 21:09:15 ERROR (MainThread) [homeassistant.config_entries] Error unloading entry DiskStation for camera
Traceback (most recent call last):
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/config_entries.py", line 443, in async_unload
result = await component.async_unload_entry(hass, self) # type: ignore
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/components/camera/__init__.py", line 368, in async_unload_entry
return await component.async_unload_entry(entry)
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/helpers/entity_component.py", line 181, in async_unload_entry
raise ValueError("Config entry was never loaded!")
ValueError: Config entry was never loaded!
2021-10-06 21:09:15 ERROR (MainThread) [homeassistant.config_entries] Error unloading entry DiskStation for sensor
Traceback (most recent call last):
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/config_entries.py", line 443, in async_unload
result = await component.async_unload_entry(hass, self) # type: ignore
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/components/sensor/__init__.py", line 134, in async_unload_entry
return await component.async_unload_entry(entry)
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/helpers/entity_component.py", line 181, in async_unload_entry
raise ValueError("Config entry was never loaded!")
ValueError: Config entry was never loaded!
2021-10-06 21:09:15 ERROR (MainThread) [homeassistant.config_entries] Error unloading entry DiskStation for switch
Traceback (most recent call last):
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/config_entries.py", line 443, in async_unload
result = await component.async_unload_entry(hass, self) # type: ignore
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/components/switch/__init__.py", line 85, in async_unload_entry
return await component.async_unload_entry(entry)
File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/helpers/entity_component.py", line 181, in async_unload_entry
raise ValueError("Config entry was never loaded!")
ValueError: Config entry was never loaded!

Any idea how to fix this?

could be in realtion with this?

Surveillance station was the culprit. I had to uninstall it for HA to update the entities correctly.