Alexa_Media Automation has stopped working

Hi,

Since the recent .3 upgrade, my doorbell has ceased to function. I’m using a simple Zigbee button to trigger a virtual switch. I’ve narrowed it down to the Automation not allowing quotation marks. I can manually change the automation which works on test, but when saving the quotes get removed.

The below is the one that is saved, and teh doorbell chime no longer works:

alias: Doorbell
description: ''
trigger:
  - platform: state
    entity_id: switch.doorbell_switch_2
condition: []
action:
  - service: media_player.play_media
    data:
      media_content_id: amzn_sfx_doorbell_chime_01
      media_content_type: sound
    target:
      entity_id: media_player.all_alexas
  - service: notify.alexa_media
    data:
      data:
        type: tts
      target:
        - media_player.kitchen
        - media_player.office_dot
        - media_player.main_bedroom
        - media_player.mr_s_echo_dot
        - media_player.conservatory
      message: >-
        <speak><voice name="Brian">There is somebody at the
        door!</voice></speak>
mode: single

This one does work, but won’t save:

alias: Doorbell
description: ''
trigger:
  - platform: state
    entity_id: switch.doorbell_switch_2
condition: []
action:
  - service: media_player.play_media
    data:
      media_content_id: "amzn_sfx_doorbell_chime_01"
      media_content_type: "sound"
    target:
      entity_id: "media_player.all_alexas"
  - service: notify.alexa_media
    data:
      data:
        type: tts
      target:
        - media_player.kitchen
        - media_player.office_dot
        - media_player.main_bedroom
        - media_player.mr_s_echo_dot
        - media_player.conservatory
      message: >-
        <speak><voice name="Brian">There is somebody at the
        door!</voice></speak>
mode: single