Automatisation page problem after upgrade from version 2021.12.10

Hello, please help!

I tried some upgrade from version 2021.12.10, but after upgrade the page Automations does not appear.
There is only that text:
“Error while loading page automation.”
and a link: GO BACK

My config:
System Health

version: core-2022.2.5
installation_type: Home Assistant Supervised
dev: false
hassio: true
docker: true
user: root
virtualenv: false
python_version: 3.9.7
os_name: Linux
os_version: 4.19.94-ti-r42
arch: armv7l
timezone: Europe/Budapest

logged_in: false
can_reach_cert_server: ok
can_reach_cloud_auth: ok
can_reach_cloud: ok

host_os: Debian GNU/Linux 10 (buster)
update_channel: stable
supervisor_version: supervisor-2022.01.1
docker_version: 20.10.12
disk_total: 7.3 GB
disk_used: 3.0 GB
healthy: true
supported: true
supervisor_api: ok
version_api: ok
installed_addons: Samba share (9.5.1)

dashboards: 1
resources: 0
views: 1
mode: storage

Plus info:
My hardware is a Beaglebone Black, which has not newer Debian version, than Debian GNU/Linux 10.3 (buster).

That maybe?

And this can be interesting for you too: Flash Debian Bullseye on your BeagleBone Black - Paranoiaque/Paranoid

try clearing your browser cache as a first step.

[BebeMischa]
The “logged_in: false” is only for cloud (but it isn’t shown in config above)
In the version Home Assistant 2021.12.10, which is working right on my BBB, “logged_in: false” too.

[finity]
In the browsers my HA works right after the downgrade to 2021.12.10 without i exit from browswers.

It looks right idea, i trie it soon:
“And this can be interesting for you too: Flash Debian Bullseye on your BeagleBone Black - Paranoiaque/Paranoid

This version of debian resolved my problem (i use the basic version, and not the iot version).
Thank you for your heps!