BMW Connected drive 'Rest Of World'

Good morning,

Since a few days, I think end September, BMW connected drive component is failing to connect.

Login and password are correct (copy-paste from Chrome saved passwords) and I can login to the mobile My BMW app.

Logfiles show folowing entries:

2021-10-11 19:50:29 ERROR (SyncWorker_15) [bimmer_connected.account] Authentication failed (invalid_client): Client authentication failed (e.g., login failure, unknown client, no client authentication included or unsupported authentication method)
2021-10-11 19:51:40 ERROR (SyncWorker_1) [bimmer_connected.account] Authentication failed (invalid_client): Client authentication failed (e.g., login failure, unknown client, no client authentication included or unsupported authentication method)
2021-10-11 19:51:53 ERROR (SyncWorker_17) [bimmer_connected.account] Authentication failed (invalid_client): Client authentication failed (e.g., login failure, unknown client, no client authentication included or unsupported authentication method)
2021-10-11 19:52:05 ERROR (SyncWorker_32) [bimmer_connected.account] Authentication failed (invalid_grant): authentication failed
2021-10-11 19:52:13 ERROR (SyncWorker_17) [bimmer_connected.account] Authentication failed (invalid_client): Client authentication failed (e.g., login failure, unknown client, no client authentication included or unsupported authentication method)

Location is ‘rest of world’

Anyone else having this problem?

P.

Yes. I am having this same exact problem.

Hello, I had the same problem.
I deleted the integration and added it again.
Now its working fine atm.