Camera images not available

I install Foscam camera and Weather Radar picture but all I got is Image Not Available on the HA screen with gray bar and not picture. Here is my configuration:

  • platform: foscam
    ip: 192.168.0.201
    port: 8099
    name: Test Cam
    username: !secret cam1_username
    password: !secret cam1_password

  • platform: generic
    name: Weather Radar
    still_image_url: https://…

So what did I do wrong not video shows up?

What does your dev-state tab show for the cameras - something similar to this?

image

An can you paste your configuration so that it shows the intentations (see the blue box at the very top of the page).

Here is mine looks like:

Not sure what not work for the weather jpg too.
Here is Hassbian screen:

image

Looks good from what I can judge.
I’ve never changed the port away from the standard port 88, though.

Can you re-post the current entry in the for the camera and the group in the configuration.yaml?
It looks like you changed the name of the camera, right?

What kind of error messages do you see in the log?

Do you see something like this?

ERROR (MainThread) [homeassistant.components.camera.generic] Error getting new camera image: [Errno 113] Cannot connect to host 192.168.7.82:88 ssl:False [Can not connect to 192.168.7.82:88 [Connect call failed (‘192.168.7.82’, 88)]]

Yes, I can the camera name for the purpose. I did not see any error. What error log you are talking about?

Just referring to the normal log under dev-info.
And the error is what’s shown when I take the camera offline on purpose so that HomeAssistant can’t reach it.

Hi dears, I have the same problem

Logs shows:
Failed to parse headers (url=http://localhost:8081/): [StartBoundaryNotFoundDefect(), MultipartInvariantViolationDefect()], unparsed data: ‘’

3:15 PM /snap/home-assistant-escoand/116/lib/python3.5/site-packages/urllib3/connectionpool.py (WARNING)

Failed to parse headers (url=http://localhost:8081/): [StartBoundaryNotFoundDefect(), MultipartInvariantViolationDefect()], unparsed data: ‘’

3:15 PM /snap/home-assistant-escoand/116/lib/python3.5/site-packages/urllib3/connectionpool.py (WARNING)

Failed to parse headers (url=http://localhost:8081/): [StartBoundaryNotFoundDefect(), MultipartInvariantViolationDefect()], unparsed data: ‘’

3:14 PM /snap/home-assistant-escoand/116/lib/python3.5/site-packages/urllib3/connectionpool.py (WARNING)

Failed to parse headers (url=http://localhost:8081/): [StartBoundaryNotFoundDefect(), MultipartInvariantViolationDefect()], unparsed data: ‘’

3:14 PM /snap/home-assistant-escoand/116/lib/python3.5/site-packages/urllib3/connectionpool.py (WARNING)

Failed to parse headers (url=http://localhost:8081/): [StartBoundaryNotFoundDefect(), MultipartInvariantViolationDefect()], unparsed data: ‘’

3:14 PM /snap/home-assistant-escoand/116/lib/python3.5/site-packages/urllib3/connectionpool.py (WARNING)

Any idea?
Thanks.
Marcos.