Core 2024.5.5 argon cooler

Logger: homeassistant.components.hassio
Quelle: components/hassio/websocket_api.py:135
Integration: Home Assistant Supervisor (Dokumentation, Probleme)
Erstmals aufgetreten: 26. Mai 2024 um 19:39:30 (5 Vorkommnisse)
Zuletzt protokolliert: 21:00:07

Failed to to call /addons/7d06b5a0_argon_one_temp_linear/stats - Container addon_7d06b5a0_argon_one_temp_linear is not running
Failed to to call /addons/7d06b5a0_argon_one_v3_temp_linear/stats - Can't read stats from addon_7d06b5a0_argon_one_v3_temp_linear: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)

 Core 2024.5.5
Supervisor 2024.05.1
Operating System 12.3
Frontend 20240501.1

[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] 99-message.sh: executing... 
-----------------------------------------------------------
                Oops! Something went wrong.

 We are so sorry, but something went terribly wrong when
 starting or running this add-on.
 
 Be sure to check the log above, line by line, for hints.
-----------------------------------------------------------
[cont-finish.d] 99-message.sh: exited 0.
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 00-banner.sh: executing... 

-----------------------------------------------------------
 Add-on: ArgonOne Active Linear Cooling
 Actively keeping your Argon One cool.
-----------------------------------------------------------
 Add-on version: 30a
 You are running the latest version of this add-on.
 System: Home Assistant OS 12.3  (aarch64 / raspberrypi4-64)
 Home Assistant Core: 2024.5.5
 Home Assistant Supervisor: 2024.05.1
-----------------------------------------------------------
 Please, share the above information when looking for help
 or support in, e.g., GitHub, forums or the Discord chat.
-----------------------------------------------------------
[cont-init.d] 00-banner.sh: exited 0.
[cont-init.d] 01-log-level.sh: executing... 
[cont-init.d] 01-log-level.sh: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Detecting Layout of i2c, we expect to see "1a" here.
checking i2c port 0 at /dev/i2c-0
     0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  a  b  c  d  e  f
00:                         -- -- -- -- -- -- -- -- 
10: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
20: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
30: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
40: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
50: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
60: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
70: -- -- -- -- -- -- -- --                         
not found on /dev/i2c-0
checking i2c port 1 at /dev/i2c-1
     0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  a  b  c  d  e  f
00:                         -- -- -- -- -- -- -- -- 
10: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
20: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
30: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
40: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
50: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
60: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
70: -- -- -- -- -- -- -- --                         
not found on /dev/i2c-1
checking i2c port 10 at /dev/i2c-10
     0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  a  b  c  d  e  f
00:                         -- -- -- -- -- -- -- -- 
10: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
20: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
30: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
40: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
50: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
60: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
70: -- -- -- -- -- -- -- --                         
not found on /dev/i2c-10
checking i2c port 22 at /dev/i2c-22
     0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  a  b  c  d  e  f
00:                         -- -- -- -- -- -- -- -- 
10: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
20: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
30: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
/run.sh: line 117: thePort: unbound variable
40: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
50: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
60: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 
70: -- -- -- -- -- -- -- --                         
not found on /dev/i2c-22
[cmd] /run.sh exited 1
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] 99-message.sh: executing... 
-----------------------------------------------------------
                Oops! Something went wrong.

 We are so sorry, but something went terribly wrong when
 starting or running this add-on.
 
 Be sure to check the log above, line by line, for hints.
-----------------------------------------------------------
[cont-finish.d] 99-message.sh: exited 0.
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.

can any help!