Docker migration - no Lifx

Recently moved to Docker, got everything working wonderfully, except for Lifx. Docker config is currently set to “host”, but “bridge” performed the same.

Logs are spewing:

2018-04-21 19:36:56 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1
2018-04-21 19:38:01 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1
2018-04-21 19:40:11 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1
2018-04-21 19:41:16 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1
2018-04-21 19:42:21 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1
2018-04-21 19:43:26 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1
2018-04-21 19:44:31 ERROR (MainThread) [homeassistant.components.light.lifx] Failed to initialize 192.168.2.1

Config is simply:
- platform: lifx

Suggestions? (currently sitting in the dark)

EDIT: All my lights just randomly showed up, and started working. Though the logs are still filling with the errors above.

If 192.168.2.1 is your router, power cycling the bulbs will probably help.

I have the same issue. Does your log still get these errors?

Additional to this I have one Lifx-Z strip that is not recognized any more and is not shown in the services menu. Very annoying…have 2 more Lifx-Z strips in the same room and they are recognized. All 3 lights are possible to control with the Lifx IOs app and seen by my router.

I have restarted the strip, removed the lamps from the entity_registry.yaml, tried different combinations with setup but no improvement so at the moment it’s the default:

- platform: lifx

Anyone have any suggestions what the problem could be?