Hass-os 5.2 on SSD - Mariadb won't start

Booted up my new pi4 with ssd card and latest 64 bit hass-os 5.2. Worked !!
Then restored my snapshot of my live pi4 on SD card and got problems ! :grimacing:

MariaDB won’t start up. Is this a known issue at this time ?

Log below:

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
[12:33:50] INFO: Using existing mariadb initial system
[12:33:50] INFO: Starting MariaDB
201005 12:33:50 mysqld_safe Logging to '/data/databases/mariadb.err'.
201005 12:33:51 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /data/databases
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Using Linux native AIO
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Mutexes and rw_locks use GCC atomic builtins
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Uses event mutexes
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Compressed tables use zlib 1.2.11
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Number of pools: 1
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Using generic crc32 instructions
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] mysqld: O_TMPFILE is not supported on /var/tmp (disabling future attempts)
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Initializing buffer pool, total size = 128M, instances = 1, chunk size = 128M
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Completed initialization of buffer pool
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: If the mysqld execution user is authorized, page cleaner thread priority can be changed. See the man page of setpriority().
2020-10-05 12:33:51 0 [ERROR] InnoDB: Missing MLOG_CHECKPOINT at 1989425709 between the checkpoint 1989425709 and the end 1989425664.
2020-10-05 12:33:51 0 [ERROR] InnoDB: Plugin initialization aborted with error Generic error
2020-10-05 12:33:51 0 [Note] InnoDB: Starting shutdown...
2020-10-05 12:33:52 0 [ERROR] Plugin 'InnoDB' init function returned error.
2020-10-05 12:33:52 0 [ERROR] Plugin 'InnoDB' registration as a STORAGE ENGINE failed.
2020-10-05 12:33:52 0 [Note] Plugin 'FEEDBACK' is disabled.
2020-10-05 12:33:52 0 [ERROR] Unknown/unsupported storage engine: InnoDB
2020-10-05 12:33:52 0 [ERROR] Aborting

Did you try removing mariadb and installing it again?

Worth a try, be back soon.
Thx

Ok, uninstall and reinstall worked, thanks for the suggestion @DavidFW1960 . Took longer than I had hoped cos I forgot to note down the config before uninstall !!
So, it works but not showing any history from before the migration. Is the old db in a different place ? If so can it be moved into place.?

Yeah sucks when you forget that…