Hassio_audio fails to start with malloc deadlock error

The PulseAudio plugin in my Hass.io installation fails to start and Watchdog attempts to restart it every minute:

21-04-18 14:01:57 WARNING (MainThread) [supervisor.misc.tasks] Watchdog found a problem with PulseAudio plugin!
21-04-18 14:01:57 INFO (MainThread) [supervisor.plugins.audio] Starting Audio plugin
21-04-18 14:01:57 INFO (SyncWorker_0) [supervisor.docker.interface] Cleaning hassio_audio application
21-04-18 14:01:58 INFO (SyncWorker_0) [supervisor.docker.audio] Starting Audio homeassistant/armv7-hassio-audio with version 2021.02.1 - 172.30.32.4

The logs of the core_audio container show a malloc deadlock error as the cause for the container failing to start:

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] scripts: applying... 
[fix-attrs.d] scripts: exited 0.
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] alsa-mixer.sh: executing... 
[00:07:08] INFO: Adjust ALSA mixer settings for /dev/snd/controlC0
[cont-init.d] alsa-mixer.sh: exited 0.
[cont-init.d] filesystem.sh: executing... 
[cont-init.d] filesystem.sh: exited 0.
[cont-init.d] pulse-config.sh: executing... 
[00:07:10] INFO: Found RaspberryPi system
fatal error: malloc deadlock
runtime stack:
runtime.throw(0x2c4f34, 0xf)
	/opt/hostedtoolcache/go/1.15.6/x64/src/runtime/panic.go:1116 +0x5c fp=0xbee46c90 sp=0xbee46c7c pc=0x434b8
runtime.itabAdd(0x315590)
	/opt/hostedtoolcache/go/1.15.6/x64/src/runtime/iface.go:127 +0x118 fp=0xbee46cb4 sp=0xbee46c90 pc=0x19048
runtime.itabsinit()
	/opt/hostedtoolcache/go/1.15.6/x64/src/runtime/iface.go:250 +0x60 fp=0xbee46cd8 sp=0xbee46cb4 pc=0x19540
runtime.schedinit()
	/opt/hostedtoolcache/go/1.15.6/x64/src/runtime/proc.go:570 +0x98 fp=0xbee46d00 sp=0xbee46cd8 pc=0x47104
runtime.rt0_go(0xbee46e51, 0xbee46e58, 0xbee46e62, 0xbee46e7e, 0xbee46e83, 0x0, 0xbee46e98, 0xbee46eb9, 0xbee46ed8, 0xbee46eee, ...)
	/opt/hostedtoolcache/go/1.15.6/x64/src/runtime/asm_arm.s:163 +0x7c fp=0xbee46d40 sp=0xbee46d00 pc=0x723c8
[cont-init.d] pulse-config.sh: exited 2.
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.

Any ideas what could be causing this and how it could be fixed? I’m not using any audio features of HA, so happy to disable this plugin if that’s possible somehow.

I’m running Home Assistant OS 5.13 on a RPi4.