Help with Nginx Proxy

I’m not great with this routing stuff.

I have HA running on a server and Blue Iris on a separate server on my network. I’m following this guide in order to have my Blue Iris cams show in HA as an iframe. I think I’m following the guide perfectly, but it’s not working.

I setup a separate DuckDNS domain, we will just call it mycams.duckdns.org. I added that to the DuckDNS config in HA:

lets_encrypt:
  accept_terms: true
  certfile: fullchain.pem
  keyfile: privkey.pem
  algo: secp384r1
token: **********************
domains:
  - myHA.duckdns.org
  - mycams.duckdns.org
aliases: []
seconds: 300

Then restarted the add-on to generate the certs:

[23:33:37] INFO: Renew certificate for domains: myha.duckdns.org
mycams.duckdns.org and aliases: 
# INFO: Using main config file /data/workdir/config
Processing mycams.duckdns.org with alternative names: myha.duckdns.org
 + Creating new directory /data/letsencrypt/mycams.duckdns.org ...
 + Signing domains...
 + Generating private key...
 + Generating signing request...
 + Requesting new certificate order from CA...
 + Received 2 authorizations URLs from the CA
 + Handling authorization for mycams.duckdns.org
 + Handling authorization for myha.duckdns.org
 + 2 pending challenge(s)
 + Deploying challenge tokens...
OKOK + Responding to challenge for mycams.duckdns.org authorization...
 + Challenge is valid!
 + Responding to challenge for myha.duckdns.org authorization...
 + Challenge is valid!
 + Cleaning challenge tokens...
OKOK + Requesting certificate...
 + Checking certificate...
 + Done!
 + Creating fullchain.pem...
 + Done!

I have NGINX Proxy Manager installed and have both certificates in there and proxys


If I go to http://mycams.duckdns.org everything works and I am redirected to my Blue Iris login. But, if I go to httpS://mycams.duckdns.org I’m redirected to the Home Assistant login page. I need the HTTPS part to work in order to use the iframe.

Any ideas how to fix this?

Here’s an update that may help.

Up to this point I’ve had these ports forwarded in my router. My HA is 192.168.1.100

If I change that top port forwarding rule to forward incoming port 443 to port 443 like this
Untitled3

I can then access my Blue Iris server by going to https://mycams.duckdns.org but now I get a 502 Bad Gateway error when going to https://myha.duckdns.org

Does that help solve this?