Home Assistant is starting, not everything will be available until it is finished!

Hello Dear Community,

I did not have any problems since months but now something came across with the newest update.

Since this “Home Assistant is starting, not everything will be available until it is finished” function was added I get some problems. In the first few times this message came up for a few minutes after everything loaded properly it went away. Now its now going away, anytime I press F5 or refresh the page it comes again and again, and never going away. I tried to let it go away for 5 days in a row didnt helped. Tried also restart the whole server 15 times didnt helped.

On the Lovelace everything is loaded properly. There is no yellow marks it still needs time or something like that.

The log (home-assistant.log) is totally clear. Only these lines are inside.

2020-07-21 18:57:27 WARNING (MainThread) [homeassistant.loader] You are using a custom integration for hacs which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant.
2020-07-21 18:57:27 WARNING (MainThread) [homeassistant.loader] You are using a custom integration for sonoff which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant.
2020-07-21 18:57:27 WARNING (Recorder) [homeassistant.components.recorder] Ended unfinished session (id=203 from 2020-07-21 16:44:31.388973)
2020-07-21 18:57:29 WARNING (MainThread) [homeassistant.loader] You are using a custom integration for samsungtv_tizen which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant.
2020-07-21 18:57:40 WARNING (MainThread) [homeassistant.loader] You are using a custom integration for szep_kartya which has not been tested by Home Assistant. This component might cause stability problems, be sure to disable it if you experience issues with Home Assistant.
2020-07-21 18:57:41 WARNING (MainThread) [homeassistant.components.mobile_app.notify] Found duplicate device name Gergo iPhone-ja
2020-07-21 18:57:41 WARNING (MainThread) [homeassistant.components.mobile_app.notify] Found duplicate device name Gergo iPhone-ja

This is totally normal. I tried to any by one disable the custom components but still got the popup.

Anything I should try or any other log file I can look for?

I’m using Docker Home-Assistant.

Thank you very much,

I am having same issue after upgrading to 113.1,only my default Lovelace UI is not loading at all. All other HA components work, ant here is nothing in the logs iven with debug log level.

I am on Hassio supervised on Intel NUC.