Issue after re-installing Home Assistant

All,

I used to have install AIO Home Assistant but apparently that is now deprecated. Instead, I followed the steps from here (https://www.home-assistant.io/docs/installation/raspberry-pi/) and once I go to the last step and press hass which takes 5-10 min. and everything works just like it should.

Apparently, the window will not close and will stay forever until i press CTRL+C. In that moment Home Assistant stops as well.

I followed the Autostart guide (https://www.home-assistant.io/docs/autostart/systemd/) and rebooted raspberry pi 3 but still not working.

When I checked the status of Home Assistant, this is what I got:

pi@raspberrypi:~ $ sudo systemctl status [email protected][email protected] - Home Assistant
   Loaded: loaded (/etc/systemd/system/[email protected]; enabled; vendor preset: enabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Mon 2018-06-11 02:57:15 CEST; 17s ago
  Process: 7713 ExecStart=/srv/homeassistant/bin/hass -c /home/homeassistant/.homeassistant (code=exited, status=217/USER)
 Main PID: 7713 (code=exited, status=217/USER)

Jun 11 02:57:15 raspberrypi systemd[1]: Started Home Assistant.
Jun 11 02:57:15 raspberrypi systemd[1]: [email protected]: Main process exited, code=exited, status=217/USER
Jun 11 02:57:15 raspberrypi systemd[1]: [email protected]: Unit entered failed state.
Jun 11 02:57:15 raspberrypi systemd[1]: [email protected]: Failed with result 'exit-code'.
lines 1-10/10 (END)

Can someone please help me get this thing going?

Nevermind, I got it working.

The issue was with autostart.

[Unit]
Description=Home Assistant
After=network-online.target

[Service]
Type=simple
User=%i
ExecStart=/srv/homeassistant/bin/hass -c “/home/homeassistant/.homeassistant”

[Install]
WantedBy=multi-user.target

I didn’t change the user to homeassistant.