Moes 4 button Scene switch

Hi,

I have paired the switch with ZHA although I don’t get the 4 buttons, any ideas?

{
  "node_descriptor": "NodeDescriptor(logical_type=<LogicalType.EndDevice: 2>, complex_descriptor_available=0, user_descriptor_available=0, reserved=0, aps_flags=0, frequency_band=<FrequencyBand.Freq2400MHz: 8>, mac_capability_flags=<MACCapabilityFlags.AllocateAddress: 128>, manufacturer_code=4098, maximum_buffer_size=82, maximum_incoming_transfer_size=82, server_mask=11264, maximum_outgoing_transfer_size=82, descriptor_capability_field=<DescriptorCapability.NONE: 0>, *allocate_address=True, *is_alternate_pan_coordinator=False, *is_coordinator=False, *is_end_device=True, *is_full_function_device=False, *is_mains_powered=False, *is_receiver_on_when_idle=False, *is_router=False, *is_security_capable=False)",
  "endpoints": {
    "1": {
      "profile_id": 260,
      "device_type": "0x0820",
      "in_clusters": [
        "0x0000",
        "0x0001",
        "0x0003",
        "0x0004",
        "0x1000"
      ],
      "out_clusters": [
        "0x0003",
        "0x0004",
        "0x0005",
        "0x0006",
        "0x0008",
        "0x000a",
        "0x0019",
        "0x0300",
        "0x1000"
      ]
    },
    "2": {
      "profile_id": 260,
      "device_type": "0x0820",
      "in_clusters": [
        "0x0006"
      ],
      "out_clusters": []
    },
    "3": {
      "profile_id": 260,
      "device_type": "0x0820",
      "in_clusters": [
        "0x0006"
      ],
      "out_clusters": []
    },
    "4": {
      "profile_id": 260,
      "device_type": "0x0820",
      "in_clusters": [
        "0x0006"
      ],
      "out_clusters": []
    }
  },
  "manufacturer": "_TZ3000_xabckq1v",
  "model": "TS004F",
  "class": "zhaquirks.tuya.ts004f.TuyaSmartRemote004FDMS"
}

did you solve the issue?
I’m planning to buy the exact same switch so ideally I’d like to know if it will work before I create the order.

Read and follow this to submit a device request issue → https://www.home-assistant.io/integrations/zha#how-to-add-support-for-new-and-unsupported-devices

I have the same switch in black. First the easy fix - Create an automation, it will see your Moes switch! Watch this video:

Now the way I use it because I just learned about the automation part today!

I learned how to set it in node red from a youtube video but there is also some (cryptic) instruction in Home Assistant website that talks about using the endpoint address to identify the switch:
Zigbee Home Automation - Home Assistant

On my Moes Scene Switch it looks like this:

use your IEEE number followed by :1:0x0006 to identify your button (use 1 or 2 - 4 depending on which button).
example from my node red: