NUT Add-On Crashing on existing and new HA install

Hello,

Starting today I noticed the HA add on for NUT was crashing immediately. I tested this on a back up HA system running on vmware and running a slightly dated version of HA. Then I tried a brand new install and immediately the NUT add on crashed again. Not sure how I can access the logs its referencing in the error below. Suggestions much appreciated.


Please, share the above information when looking for help
or support in, e.g., GitHub, forums or the Discord chat.

cont-init: info: /etc/cont-init.d/00-banner.sh exited 0
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/01-log-level.sh
Log level is set to INFO
cont-init: info: /etc/cont-init.d/01-log-level.sh exited 0
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/02-set-timezone.sh
[01:20:20] INFO: Configuring timezone
cont-init: info: /etc/cont-init.d/02-set-timezone.sh exited 0
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/nut.sh
[01:20:20] INFO: Setting mode to netserver…
[01:20:20] INFO: Generating /etc/nut/upsd.users…
[01:20:20] INFO: Configuring user: admin
[01:20:20] INFO: Password is NOT in the Have I Been Pwned database! Nice!
[01:20:21] INFO: Configuring Device named CyberPower 1325va…
[01:20:21] INFO: Starting the UPS drivers…
Error: no UPS definitions found in ups.conf
Network UPS Tools - UPS driver controller 2.7.4
cont-init: info: /etc/cont-init.d/nut.sh exited 1
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/nutclient.sh
cont-init: info: /etc/cont-init.d/nutclient.sh exited 0
cont-init: warning: some scripts exited nonzero
s6-rc: warning: unable to start service legacy-cont-init: command exited 1
/run/s6/basedir/scripts/rc.init: warning: s6-rc failed to properly bring all the services up! Check your logs (in /run/uncaught-logs/current if you have in-container logging) for more information.
/run/s6/basedir/scripts/rc.init: fatal: stopping the container.
s6-rc: info: service fix-attrs: stopping
s6-rc: info: service fix-attrs successfully stopped
s6-rc: info: service s6rc-oneshot-runner: stopping
s6-rc: info: service s6rc-oneshot-runner successfully stopped

Hello All,

I wanted to mention the NUT integration works fine, but the NUT add on does not. This could be on brand new HA install on a VM. Hoping someone has some ideas because I want to say as recently as 3/3 or 3/4 this was working fine.

@Briandr73, I’m facing the same issue with the add-on. Did you manage to find a solution?
Thanks.