Razberry with hass.io

Anyone has experience with a Razberry 1 card inside a Pi 3 combined with hass.io?

We have a Razberry installed but it does not want to respond.

The error OZW Log:

2017-06-15 00:29:07.174 Always, OpenZwave Version 1.4.2508 Starting Up 
2017-06-15 00:29:20.685 Info, Setting Up Provided Network Key for Secure Communications 
2017-06-15 00:29:20.686 Warning, Failed - Network Key Not Set
2017-06-15 00:29:20.686 Info, mgr, Added driver for controller /dev/ttyAMA0 
2017-06-15 00:29:20.686 Info, Opening controller /dev/ttyAMA0 
2017-06-15 00:29:20.686 Info, Trying to open serial port /dev/ttyAMA0 (attempt 1) 
2017-06-15 00:29:20.687 Info, Serial port /dev/ttyAMA0 opened (attempt 1) 
2017-06-15 00:29:20.690 Detail, contrlr, Queuing (Command) FUNC_ID_ZW_GET_VERSION: 0x01, 0x03, 0x00, 0x15, 0xe9 
2017-06-15 00:29:20.690 Detail, contrlr, Queuing (Command) FUNC_ID_ZW_MEMORY_GET_ID: 0x01, 0x03, 0x00, 0x20, 0xdc 
2017-06-15 00:29:20.690 Detail, contrlr, Queuing (Command) FUNC_ID_ZW_GET_CONTROLLER_CAPABILITIES: 0x01, 0x03, 0x00, 0x05, 0xf9 
2017-06-15 00:29:20.691 Detail, contrlr, Queuing (Command) FUNC_ID_SERIAL_API_GET_CAPABILITIES: 0x01, 0x03, 0x00, 0x07, 0xfb 
2017-06-15 00:29:20.691 Detail, contrlr, Queuing (Command) FUNC_ID_ZW_GET_SUC_NODE_ID: 0x01, 0x03, 0x00, 0x56, 0xaa 
2017-06-15 00:29:20.691 Detail, 
2017-06-15 00:29:20.691 Info, contrlr, Sending (Command) message (Callback ID=0x00, Expected Reply=0x15) - FUNC_ID_ZW_GET_VERSION: 0x01, 0x03, 0x00, 0x15, 0xe9 
2017-06-15 00:29:21.691 Error, contrlr, ERROR: Dropping command, expected response not received after 1 attempt(s) 
2017-06-15 00:29:21.691 Detail, contrlr, Removing current message 
2017-06-15 00:29:21.692 Detail, contrlr, Notification: Notification - TimeOut 
2017-06-15 00:29:21.700 Detail, 
2017-06-15 00:29:21.700 Info, contrlr, Sending (Command) message (Callback ID=0x00, Expected Reply=0x20) - FUNC_ID_ZW_MEMORY_GET_ID: 0x01, 0x03, 0x00, 0x20, 0xdc 
2017-06-15 00:29:22.700 Error, contrlr, ERROR: Dropping command, expected response not received after 1 attempt(s) 
2017-06-15 00:29:22.701 Detail, contrlr, Removing current message 
2017-06-15 00:29:22.701 Detail, contrlr, Notification: Notification - TimeOut 
2017-06-15 00:29:22.701 Detail, 
2017-06-15 00:29:22.701 Info, contrlr, Sending (Command) message (Callback ID=0x00, Expected Reply=0x05) - FUNC_ID_ZW_GET_CONTROLLER_CAPABILITIES: 0x01, 0x03, 0x00, 0x05, 0xf9 
2017-06-15 00:29:23.702 Error, contrlr, ERROR: Dropping command, expected response not received after 1 attempt(s) 
2017-06-15 00:29:23.702 Detail, contrlr, Removing current message 
2017-06-15 00:29:23.702 Detail, contrlr, Notification: Notification - TimeOut 
2017-06-15 00:29:23.703 Detail, 
2017-06-15 00:29:23.703 Info, contrlr, Sending (Command) message (Callback ID=0x00, Expected Reply=0x07) - FUNC_ID_SERIAL_API_GET_CAPABILITIES: 0x01, 0x03, 0x00, 0x07, 0xfb 
2017-06-15 00:29:24.703 Error, contrlr, ERROR: Dropping command, expected response not received after 1 attempt(s) 
2017-06-15 00:29:24.703 Detail, contrlr, Removing current message 
2017-06-15 00:29:24.704 Detail, contrlr, Notification: Notification - TimeOut 
2017-06-15 00:29:24.704 Detail, 
2017-06-15 00:29:24.704 Info, contrlr, Sending (Command) message (Callback ID=0x00, Expected Reply=0x56) - FUNC_ID_ZW_GET_SUC_NODE_ID: 0x01, 0x03, 0x00, 0x56, 0xaa 
2017-06-15 00:29:25.705 Error, contrlr, ERROR: Dropping command, expected response not received after 1 attempt(s) 
2017-06-15 00:29:25.705 Detail, contrlr, Removing current message 
2017-06-15 00:29:25.705 Detail, contrlr, Notification: Notification - TimeOut

Can’t speak for v1, but I’ve got the Z-Wave Plus version and it works just fine. Is this a known good board - could it be faulty?

It is good board since it working in openzwave.
Could you perhaps share a few lines of your configuration.yaml where you define zwave?

There’s not much to see :wink:

zwave:
  usb_path: /dev/ttyAMA0
  device_config: !include zwave_device_config.yaml

did you get it to work?