[Solved ]Problem with multiple dashboards Lovelace

I´m trying to get the multiple dashboards of lovelace inplace. But I can´t seam to get it to work. I have added the following to configuration.yaml

lovelace:
  mode: storage
  resources:
    - url: /community_plugin/compact-custom-header/compact-custom-header.js
      type: module
    - url: /community_plugin/mini-media-player/mini-media-player.js
      type: module
    - url: /community_plugin/bignumber-card/bignumber-card.js
      type: module
    - url: /local/list-card-scroll.js?v=0
      type: module
    - url: https://unpkg.com/[email protected]/min/moment-with-locales.min.js
      type: module
    - url: /local/clock-card/clock-card.js
      type: module
    - url: /community_plugin/circle-sensor-card/circle-sensor-card.js
      type: module
    - url: /community_plugin/lovelace-markdown-mod/markdown-mod.js
      type: module
    - url: /community_plugin/button-card/button-card.js
      type: module
    - url: /community_plugin/mini-graph-card/mini-graph-card.js
      type: module
    - url: /community_plugin/calendar-card/calendar-card.js
      type: module
  dashboards:
    lovelace-generated: # Needs to contain a hyphen (-)
      mode: yaml
      filename: notexist.yaml
      title: Generated
      icon: mdi:tools
      show_in_sidebar: true
      require_admin: true
    lovelace-yaml:
      mode: yaml
      title: Dashboard
      icon: mdi:script
      show_in_sidebar: true
      require_admin: false
      filename: dashboard.yaml

But the diffrent dashboards wont show up in the UI. Only the dashboards created in the UI shows up.

Anyone having the same problem?

/Anders

Do you have a views: statement in each lovelace yaml file?

Yes, the first rows of the dashboard.yaml is

title: Styrsö13
views:
  - icon: mdi:cellphone
    # Title of the view. Will be used as the tooltip for tab icon
    title: Mobil
    panel: false
    path: index
    cards:

you don’t need resources unless your main lovelace is in yaml mode.
remove it completely.
if you need your resources, go to the tab Resurser and add them there.

I tried to remove the resources but it didn´t help.

Found the problem, it was an error in the configuration for Netatmo that acctually did not restart the HA when i pushed restart. So when that was corrected everything works as supposed to.

1 Like

but does it do the job when you have resources in your lovelace file (resources are accessible) and can you see them in the Resources tab?

Actually the resources where visible in the resource tab, that was what tricked me to believe that the configuration actually was reloaded when it wasn´t.

weird, why do they say it’s only applicable to yaml mode… :\