Spotify Integration Quit Working

Does anyone know why my integration with Spotify quit working? I haven’t knowingly changed any settings related to Spotify to cause this. Below is the error note:

Tue Sep 10 2019 17:31:55 GMT-0500 (Central Daylight Time)
Error while setting up platform spotify
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/helpers/entity_platform.py", line 150, in _async_setup_platform
    await asyncio.wait_for(asyncio.shield(task), SLOW_SETUP_MAX_WAIT)
  File "/usr/local/lib/python3.7/asyncio/tasks.py", line 442, in wait_for
    return fut.result()
  File "/usr/local/lib/python3.7/concurrent/futures/thread.py", line 57, in run
    result = self.fn(*self.args, **self.kwargs)
  File "/usr/src/homeassistant/homeassistant/components/spotify/media_player.py", line 111, in setup_platform
    token_info = oauth.get_cached_token()
  File "/usr/local/lib/python3.7/site-packages/spotipy/oauth2.py", line 132, in get_cached_token
    token_info = json.loads(token_info_string)
  File "/usr/local/lib/python3.7/json/__init__.py", line 348, in loads
    return _default_decoder.decode(s)
  File "/usr/local/lib/python3.7/json/decoder.py", line 337, in decode
    obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
  File "/usr/local/lib/python3.7/json/decoder.py", line 355, in raw_decode
    raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)

Did you get a resolution @nellering ?