Yeelight integration. Socket error every 3h 20m

Hi, I have 2 yeelight lamps connected via integrations. The problem is that every 3 hours 20 minutes the connection is disconnected for 30 seconds.

2020-10-03 06:58:40 ERROR (SyncWorker_33) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.37, yeelight_lamp4_0x0000000010: A socket error occurred when sending the command.
2020-10-03 06:58:40 ERROR (SyncWorker_17) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.29, yeelight_ceiling10_0x0000000010: A socket error occurred when sending the command.
2020-10-03 10:19:10 ERROR (SyncWorker_27) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.29, yeelight_ceiling10_0x0000000010: A socket error occurred when sending the command.
2020-10-03 10:19:40 ERROR (SyncWorker_44) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.37, yeelight_lamp4_0x0000000010: A socket error occurred when sending the command.
2020-10-03 13:39:41 ERROR (SyncWorker_2) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.29, yeelight_ceiling10_0x0000000010: A socket error occurred when sending the command.
2020-10-03 13:40:11 ERROR (SyncWorker_17) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.37, yeelight_lamp4_0x0000000010: A socket error occurred when sending the command.

There is still a problem after upgrading to 2021.1.5. I tried pinging the lamp before and after the error appeared in the log:


2020-10-13 10:42:01 ERROR (SyncWorker_16) [homeassistant.components.yeelight] Unable to update device 192.168.2.37, yeelight_lamp4_0x00000000102fef6c: A socket error occurred when sending the command.

And the ping was lossless:

--- 192.168.2.37 ping statistics ---
281 packets transmitted, 280 received, 0% packet loss, time 280429ms
rtt min / avg / max / mdev = 3.767 / 12.627 / 205.768 / 19.227 ms

Has anyone else encountered such a problem?

Issue on HA Core Github