Connection lost. Reconnecting... happens every day!

I am running HA core on UNRAID docker. Since I upgraded to either 2022.12 or 2023.1 (I can’t remember which one), every 24 hours or less, I lose all connections to HA. I get the message “Connection lost. Reconnecting…” in the GUI. Docker still appears to be running but I need to restart it in order to be able to reconnect and for my automations to run.

I see the following in the logs from what I am assuming is around the time it stopped working last night:

E0215 02:26:07.803482708    2508 chttp2_transport.cc:2721]             keepalive_ping_end state error: 0 (expect: 1)
2023-02-15 03:35:11.269 WARNING (Thread-LeaseMaintainer) [google.cloud.pubsub_v1.subscriber._protocol.leaser] Dropping 1 items because they were leased too long.
2023-02-15 03:45:04.455 WARNING (Thread-LeaseMaintainer) [google.cloud.pubsub_v1.subscriber._protocol.leaser] Dropping 2 items because they were leased too long.
2023-02-15 03:56:11.998 WARNING (Thread-LeaseMaintainer) [google.cloud.pubsub_v1.subscriber._protocol.leaser] Dropping 1 items because they were leased too long.
2023-02-15 04:09:03.911 WARNING (Thread-LeaseMaintainer) [google.cloud.pubsub_v1.subscriber._protocol.leaser] Dropping 1 items because they were leased too long.

… these lines continue and repeat with an updated time stamp every so often.

This is very frustrating to have to reboot HA every day and I cannot rely on it if I have to do this. Nothing else changed, I didn’t add any other integrations or change anything on UNRAID or on my network. Hoping someone can help!