Home Assistant Community

Update won't work

#1

When trying to update I get a sudden halt.

Checking current version
Setting correct premissions
Changing to the homeassistant user
Changing to Home Assistant venv
Upgrading Home Assistant
Looking in indexes: https://pypi.org/simple, https://www.piwheels.org/simple

Please can some one tell me what is wrong?

#2

You’re missing to say from what version to what version.

Have you checked all the breaking changes from old version to the new one and adapt your code/components accordingly?

This is the first thing I can imagine

#3

Follow these instructions and try posting again.

#4

Hi Bosborne
I do not understand what you mean. This is a Home Assistant question. Asked questions before and got an answer from all those nice people. Please explain what is bothering you?

#5

Hi Woody,
I was up to date until 0.92.0. I forgot update to 0.92.1 but tried to update to 0.92.2 today.
Than during the update routine it stopped as mentioned.
After ‘Looking in indexes …’ it stops.

#6

Probably, what @bosborne meant with his message is, have you searched the forum before posting?

Because I searched and I found an issue very similar to your.

Maybe, you have to read that post and, if necessary, write there.

#7

Tried search but got only different kinds of error. Okay no biggie I search again.

#8

Try to search what is your last message you receive.

In any case I can’t help more than the suggestion I gave you since I’m using Hassio on Docker and I’ve never used the virtual env.

#9

Thanks,
All I can find is really not the same.
Well maybe I am not ready for home assistant.

#10

Looking closely at the first post you are running Venv on an unknown OS moving from an unknown version to an unknown version. You gave a very truncated log with very limited useful information about the error.
You need to learn how to ask a question so we can help you. We are here to help so information on what you already tried to resolve the issue is helpful too.

1 Like